КРАЉЕВИЋ: У ТОКУ ДАНА БИЋЕ НОРМАЛИЗОВАНА ИСПОРУКА ВОДЕ

639

Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

Олујно невријеме које је у протекла два дана захватило  Власеницу, проузроковало је кварове на електро-мрежи што је довело и до прекида у испоруци воде на подручју општине.

Александар Краљевић, в. д. директора Јавноg комуналноg предузећa „Власеница“ д.о.о. Власеница, замолио је грађане за стрпљење, јер су екипе оба предузећа на терену и раде на нормализацији снабдијевања и електричном енергијом и водом.

“Усљед улујног невремена које нас је задесило јуче и данас, дошло је до прекида снабдијевања еклектричном енергијом на пумпама на градском водоводу и због тога нисмо у могућности да испоручимо воду грађанима. Радници Електродистрибуције су на терену, раде на отклањању квара и надам се да ће веома брзо овај проблем бити ријешен.   У току јучерашњег дана било је кратких прекида, али због капацитета базена није дошло до нестанка воде, односно нестало је само у горњем дијелу града. Надам се да ће се вријеме стабилизовати и да више неће бити застоја у испоруци воде”, навео је Краљевић.

Он је додао да су спремни да реагују и у случају да олујни вјетар настави да наноси штету.

“Грађане молимо за стрпљење, јер се све ради на томе да се нормално водоснабдијевање што прије омогући. Уколико буде дошло до неких већих проблема,  односно до неке веће хаварије на далеководу, ми ћемо у току дана обезбиједити цистерне са водом, како би грађани могли да се снађу до потпуне нормализације водоснабдијевања”,  казао је в. д. директора Јавноg комуналноg предузећa „Власеница“ д.о.о. Власеница.