АНА КОКИЋ НАПРАВИЛА СПЕКТАКЛ У ВЛАСЕНИЦИ

1959

Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

Око двије хиљаде људи из цијеле регије пјевало је синоћ са Аном Кокић њене хитове  на власеничком Тргу српских бораца, на концерту који су, уз подршку Општине Власеница, организовали Културни центар и Радио Власеница.

Једна од најомиљенијих пјевачица на естради није крила одушевљење због атмосфере у Власеници.

“Било је прелепо и једва чекам да ме поново позовете да дођем. Драго ми је што су у публици били сви, од најмлађих до оних најстаријих,  и потрудила сам се да сви уживају, да буде “шарен” репертоар, да буде помало за свакога. Организација је одлична. Јако ми је лепо у Власеници, дивни су људи и драго ми је да су расположени и да смо сви уживали на овом концерту”, искрена је Ана Кокић.

Ана ће ускоро обрадовати све своје обожаваоце.

“Пандемија је разлог зашто нисам избацивала нове песме. Желела сам да људи почну да дишу пуним плућима, да се врате нормалном животу и да онда заиста можемо да уживамо у новим песмама. Надам се да ће за месец дана изаћи једна песма, а за њом и друга и трећа, и онда нема више стајања”, открила је за наш портал плавокоса пјевачица.

Бојана Бошковић, в. д. директора власеничког Културног центра, истиче да је велики број присутних показао да су људи жељни оваквих догађаја.

“Пандемија вируса корона утицала је на то да су у протеклих годину и по дана све културне и забавне активности  у нашем граду биле прекинуте. У граду који је у протеклих неколико година био познат по организацији Бир феста и различитих забавних и културних садржаја, млади људи су нестрпљиво чекали да се ситуација стабилизује. С обзиром да су се коначно стекли услови за одржавање забавних манифестација, одлучили смо да организујемо солистички концерт естрадне умјетнице Ане Кокић. Познато је да Ана на својим наступима прави одличну атмосферу, онда не чуди чињеница да се на главном власеничком тргу окупило двије хиљаде људи, не само из Власенице, него и из Шековића, Милића, Хан Пијеска…”, каже Бошковићева.

На концерту је са породицом био и начелник Власенице Мирослав Краљевић који је, уз букет цвијећа, гошћи пожелио добродошлицу у Власеницу.

“Иза нас је веома тешка година и драго ми је што је након годину и по дана у нашем граду дешава овако спектакуларан догађај и захвалан сам онима који су били иницијатори  и организатори овог концерта. Драго ми је што је Власеница још једном била центар регије, јер се на Тргу српских бораца, на кон поред мојих суграђана, окупио и велики број гостију из околних градова”, казао је начелник Краљевић.

Током концерта небо над Власеницом обасјао је величанствен ватромет, а прије и послије Аниног наступа музику су пуштали  ди-џеј Буги, ди-џеј Немања и ди-џеј Дукас.