ПОЧЕЛА АКЦИЈА “АПРИЛ-МЈЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ”

2323
Фото: Љ.Савиновић/Почела акција "Април-мјесец чистоће"

Текст: Љ.Савиновић/Општинска управа општине Власеница

Општинска управа општине Власеница је посредством Одјељења за просторно уређење и стамбено – комуналне послове покренула акцију “Април – мјесец чистоће”, чији је основни циљ чишћење и уређење подручја општине, те подизање нивоа свијести становништва о правилном одлагању отпада, што ће допринијети генералном побољшању квалитета живљења градског становништва.
Комисија за спровођење акције „Април – мјесец чистоће“, на јучерашњем састанку усвојила је План акције, којим је предвиђено низ активности, као што су: чишћење града, прање улица и тротоара, уклањање дивљих депонија, чишћење и уређење зелених површина и др.

Посебну вриједност акције представља чињеница да ће, осим надлежних служби, у акцију чишћења и уређења града бити укључени и ученици локалних школа и остали грађани, што ће повећати њихово разумијевање о потреби очувања здраве животне средине. Поред школа, партнер Општини у спровођењу акције је Комунално предузеће “Чистоћа”.

Комисија позива све грађане да узму учешће у акцији и тиме допринесу да општина Власеница буде здрава, уредна и привлачна средина.

Више информација о планираним активностима можете добити позивом на бр. тел. 056 490 068 – Комунална полиција.

Није дозвољено преузимање садржаја у циjелости или у диjеловима без дозволе. Постови на Порталу заштићени су ауторским правима.

Дијели
Претходни чланакСВИМ СРЦЕМ ЗА МИЛАНА
Сљедећи чланакКЛИМА