АСФАЛТИРАНА УЛИЦА МИЛОВАНА ГЛИШИЋА

928

   Извор: Општинска управа општине Власеница

    Повољни временски услови омогућили су наставак инфраструктурних радова започетих у претходној години. У власеничком насељу Топлик данас је асфалтирана улица Милована Глишића у дужини од 230 метара.

    Приликом обиласка радова начелник општине Власеница Мирослав Краљевић рекао је да је ријеч о наставку пројекта уређења улица у овој општини укупне вриједности 750.000 KМ који је започет прошле године.

  „Ово је дванаеста по реду улица која је планирана да се ради и која се финансира из средстава Владе Републике Српске и локалне управе. Тиме рјешавамо још један проблем мјештана овог насеља“, рекао је Kраљевић.

   Kраљевић је рекао да општина Власеница планира да у току ове године у насељу Топлик асфалтира још неколико улица за које је урађена пројектна документација.

   Он је најавио да ће за неколико дана бити расписан тендер за изградњу кружне раскрснице у Власеници, на укрштању три магистрална пута из правца Источног Сарајева, Београда и Бањалуке.

   Насеље Топлик у Власеници једно је од најскорије формираних насеља у овој општини које броји око 600 домаћинстава, углавном, расељеног становништва.

   Мјештани истичу да су годинама имали проблема због лошег пута.

   Асфалтирање градских улица повјерено је предузећу „Зворникпутеви“ а.д. Зворник.