ЧЕСТИТКА НАЧЕЛНИКА КРАЉЕВИЋА ПОВОДОМ ГОДИШЊИЦЕ РАДИО ВЛАСЕНИЦЕ

367

Начелник Мирослав Краљевић је,  поводом годишњице оснивања Радио Власенице, главној и одговорној уредници, новинарима и свим запосленим, упутио честитку.

Прије годину дана, у најтежем периоду за цијели свијет, када је почела криза изазвана пандемијом корона вируса, у етар је  отишла прва информација са фреквенције 100,6 MHz, са новоосноване Радио Власенице. У протеклих годину дана, брзим, кључним и поузданим вијестима информисали сте наше суграђане, али и грађане из цијеле регије, о свим политичким, друштвеним, културним и спортским догађајима важним за Власеницу, регију Бирач и Републику Српску.  Професионалним радом допринијели сте томе да ваша медијска кућа постане од немјерљивог значаја за наш град.  Надам се да ћете објективним и разноврсним информативним и едукативним програмом, те професионалним и стручним односом према новинарској професији, наставити да стварате свој препознатљив идентитет.

Уз жељу да наставите са успјешним радом, да будете радио који се слуша и коме се вјерује,  и да се круг слушалаца Радио Власенице шири, честитам вам вашу прву годишњицу.

                                          Мирослав Краљевић, начелник општине Власеница