ДАН СРЕДЊОШКОЛСКОГ ЦЕНТРА “МИЛОРАД ВЛАЧИЋ” У ВЛАСЕНИЦИ- ПРОСЛАВА У СРЦУ, БЕЗ ОКУПЉАЊА

531

     Текст: Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

   Средњошколски центар „Милорад Влачић“ 22. маја обиљежава Дан школе, а тим поводом се Илинка Нинић, в.д. директора обратила ђацима и свим запосленицима школе. 

   Драги ученици, поштовани професори, уважено ваннаставно особље и цијењени сарадници, 

   Данашњи датум је за наш Центар посебан, јер двадесет другог мајског дана сваке године прослављамо наш дан, Дан школе. Иако се током цијеле школске године трудимо да бринемо о свима вама, да вам будемо подршка, да заједно рјешавамо све проблеме и радујемо се бројним успјесима, овај дан је, ипак, јединствен. Осам дана прије краја маја, док су сви наши ученици још на окупу, док матуранти проводе своје посљедње тренутке у школским клупама, док већ увелико припремамо мјеста у клупама и срцима за наше нове ђаке, идеалан је тренутак да сумирамо све наше резултате, похвалимо, наградимо и захвалимо се свима онима који су од септембра чинили све да се за Средњошколски центар „Милорад Влачић“ чује широм наше Републике, па и широм свијета, по добрим резултатима и постигнутим успјесима. То је прилика да ваши другари који похађају секције прикажу програм који са много љубави припремају за рођендан својој школи. То је прилика да се заједно радујемо и обиљежимо диван дан нашег Центра.
  Нажалост, ове године нас је једна ружна појава, на коју нисмо могли утицати, спријечила да у нашем холу, уз пригодан програм, аплаузима поздравимо своје вриједне другаре и њихове професоре, али нас није могла спријечити да се радујемо овом дану, да га се сви, у својим школским групама, присјетимо, и пожелимо да наредни прославимо како доликује.
   Нисмо дозволили да нас вирус, који је паралисао цијели свијет, побиједи и спријечи да одамо признање свима онима који су то заслужили. Сигурно је да би награда било много више да смо успјели одржати и учествовати на свим такмичењима на која смо се пласирали, али вријеме је пред нама и обећавамо да ћемо све то надокнадити већ у наредној школској години. Наша школа је припремила и, чим то буде могуће, уручиће захвалнице и награде ученицима и професорима који су у овој школској години то заслужили из различитих области.
Пожељећу нам свима срећан Дан наше школе с надом да ћемо сваки наредни прославити у својој другој кући, нашем Средњошколском центру „Милорад Влачић“.


          С поштовањем,
                                                               Илинка Нинић, в.д. директора

Екипа Ифо портала ВЛАСЕНИЦА 24 и Радио Власенице честита власеничким средњошколцима Дан школе са жељом да се наша добра сарадња настави и убудуће.