ВЕЧЕРАС У ЗВОРНИКУ ОД 18 ЧАСОВА-ПРЕЗЕНТАЦИЈА “DEKRЕ” ЗА ЗАПОШЉАВЊЕ МЕДИЦИНСКИХ РАДНИКА У ЊЕМАЧКОЈ

2311

 

Данас у сриједу, 28. јуна у Дом омладине Зворник, са почетком у 18 часова, одржаће се презентација њемачке компаније DEKRA која ће заинтересованим медицинским кадровима из Зворника и околних општина представити свој програм запошљавања у Њемачкој.

    У Зворнику 28.јуна на презентацији ће присустовати представници DEKRA и одговарати на питања присутних. Овом приликом сви заинтересовани ће моћи директно да сазнају шта их занима.

    DEKRA у оквиру овог програма пријављеним нуди бесплатно похађање часова њемачког језика, полагање потребних цертификата њемачког језика, као и полагање стручних испита из области медицине. Детаљније о свему заинтересовани могу сазнати на презентацији у Дому омладине Зворник.

    Они који желе да присуствују могу да се пријаве на једну од презентација путем www.medicinskanjega.com.. Додатне информације су доступне и путем телефона на број +381 69 331 81 22 као и путем електронске поште на адресу nfo@medicinskanjega.com.

    Како је речено из компаниије DEKRA , њемачка компанија у оквиру посебног пројекта који се спроводи на нивоу Босне и Херцеговине, али и землљама у окружењу, омогућује медицинском особљу из БиХ запошљавање у Њемачкој.

     Ријеч је о пројекту који обухвата не само посредовање стручних медицинских кадрова, него и њихову квалитетну припрему за рад у једној од њемачких здравствених установа.

     Тако пројекат компаније DEKRA , на који могу аплицирати сви наведени кадрови из Босне и Херцеговине, обухвата сљедеће:

    Бесплатно учење њемачког језика за кандидате који немају предзнање.
Велики број реномираних послодаваца из цијеле Њемачке, на које кандидати могу да рачунају.
Стручну подршку од стране DEKRA -е током цијелог процеса запошљавања.
Сигурно запослење у Њемачкој уз признату диплому.
Загарантовану зараду према важећим њемачким законима.
Презентације пројекта у градовима БиХ

    Пројектом су дефинисане и детаљне презентације, које ће се према тренутном распореду одржати у Бањој Луци (26.6.2017.), Тузли (27.6.2017.) и Зворнику (28.6.2017.).

    Сви пријављени кандидати ће благовремено бити обавјештени о тачном мјесту и термину одржавања презентације.

   На који начин се обавља пријава за пројекат DEKRA -е?

    Медицинске сестре и техничари који желе да се путем презентације детаљније информишу о концепту овог пројекта, могу да се пријаве на једну од презентација путем www.медицинскањега.цом. Додатне информације су доступне и путем телефона на број +381 69 331 81 22 као и путем електронске поште на адресу инфо@медицинскањега.цом.

    DEKRA је њемачка компанија основана 1925. године, која данас запошљава око 37.000 радника. Позната је у Европи и свијету по томе да DEKRA већ годинама успјешно посредује у запошљавању радника из Њемачке и иностранства у различитим браншама.