ДЈЕД МРАЗ У АКЦИЈИ “ЈЕДАН СЛАТКИШ, ЈЕДНО ДИЈЕТЕ”

745

    Текст: Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

    Дјед Мраз је синоћ  посјетио Средњошколски центар “Милорад Влачић” да би подијелио новогодишње дарове припремљене у акцији “Један слаткиш, једно дијете”. 

    Kао и претходних година, ову слатку акцију покренуо је и провео Савјет ученика Центра, у сарадњи са Савјетом ученика Основне школе “Вук Kараџић”. 

    “Власенички ђаци су били хумани, донијели су много слаткиша и успјели смо направити 72 пакетића за дјецу из социјално угрожених, али и вишечланих породица. Потрудили смо се да подјелу уприличимо у правој празничној атмосфери, па смо довели и Дједа Мраза и фотографа, како би малишани имали лијепу успомену на овај дан. Вјерујем да су, уз музику и игру, уживали у дружењу са дједом који дијели поклоне”, казао је Обрад Дракулић, предсједник Савјета ученика Средњошколског центра “Милорад Влачић”. 

    Илинка Нинић, директорица Центра, истиче да је поносна на све који су учествовали у овој акцији.

    “Срећна сам што је ова дивна акција још једном успјешно реализована и што наша дјеца показују доброту и емпатију. Захвалила бих се свим ђацима и запосленим у наше двије школе, који су учествовали у њој, али и З Маркету који је донирао кесе за поклоне. У нову годину ми идемо спремни да наставимо да радујемо  и помажемо једни друге”, истакла је Нинићева. 

    Акција “Један слаткиш, једно дијете” трајала је током децембра.