ЂУРЂИЋ УБЛАЖИО ПОРАЗ ВЛАСЕНИЧАНА

1040

 

 Текст: Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

 

У још једном пријатељском окршају ветерана Власенице и Дрине, Зворничани су имали више среће, па су славили резултатом 3:2.

    По игри која је виђена на зворничком Градском стадиону тешко да се могло закључити да је у питању сусрет ветерана, јер је меч обиловао добрим акцијама, мајсторским потезима и лијепим погоцима. Обје екипе су искористиле шансе које су имале. Домаћи већ у 10. минуту долазе до вођства голом Милошевића и своју предност успијевају сачувати током цијелог првог дијела сусрета. У друго полувријеме Власеничани улазе борбеније и након само пет минута игре Ђурђић поравнава на 1:1. Игра се чврсто на средини терена, а онда су за петнаест минута виђена три поготка. Серију у 65. минуту почиње Милошевић постигавши још један погодак за Дрину, а већ у 70. домаћи преко Петковића повећавају предност на 3:1. У 75. минуту Ђурђић се још једном уписује у стријелце и смањује на 3:2. Упркос великој борби, Власеничани не успијевају доћи до изједначења, па Дрина у своју корист уписује још једну побједу у међусобним сусретима.

   Након утакмице “одиграно” је и треће полувријеме, оно најважније, другарско, у којем није било побједника, а ветерани су се разишли уз поруку: Видимо се у Власеници.

   За Власеницу су играли: Б. Kуртума, Ђ. Вуксић, М. Сокић, Р. Ђурђић, В. Николић, Н. Kовачевић, Н. Дракулић, И. Појжак, Т. Сикимић, Г. Деурић, М. Пејановић, Н.Остојић, М. Дурмић, Д. Станимировић, Г. Ећимовић, Д. Дабић, док су Ж. Деурић и Ж. Окиљ имали улогу стратега.