ДР БЈЕКОВИЋ И ДР ВАСИЉЕВИЋ ОРДИНИРАЈУ У ВЛАСЕНИЧКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА

2375

Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

 У власеничком Дому здравља свакодневно се ради на побољшању услуга и што бољој сарадњи са пацијентима, па се, с тим у вези, договарају и доласци љекара специјалиста.

“У посљедње вријеме успјели смо набавити одређену опрему, па наши суграђани, на примјер, више не морају ићи у друге домове здравља како би обавили рендгенска снимања. С обзиром да наши пацијенти имају потребе за одређеним специјалистичким прегледима, а да су се за то стекли услови, трудимо се да организујемо доласке  специјалиста из различитим области, наравно, гледајући оно што је најприоритетније. У наредних петнаестак дана у нашм Дому здравља пацијенти ће моћи обавити прегледе код ортопеда и кардиолога. Др Горан Бјековић, ортопед, долази  у сриједу, 30.6.2021. у 15 часова, а кардиолог  др Јасминка Васиљевић у суботу, 3.7. 2021.  у 8 часова и 10.7.2021, у исто вријеме. Сви пацијенти који желе да закажу преглед могу то учинити на број  телефона 056 736 412. Наравно, на овај број телефона могуће је добити и све додатне информације”, казала је др Гордана Крстић, в. д. директора Дома здравља у Власеници.

Др Горан Бјековић, специјалиста ортопедије, је дугогодишњи љекар на Одјељењу за хируршке гране у ЈЗУ Болница Зворник, док је  др Јасминка Васиљевић, субспецијалиста кардиологије, запослена на Одјељењу за интернистичке гране у истој здравственој установи.