ДРУГИ ПРЕСЈЕК: НАЈВЕЋА ИЗЛАЗНОСТ У ГОРЊЕМ ЗАЛУКОВИКУ

1907

Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

Више од половине Власеничана уписаних у бирачки списак обавило је своју грађанску дужност до 16 часова, истакла је Сања Станимировић Остојић, предсједница Општинске изборне комисије Власеница.

“До другог пресјека који је направљен у 16 часова, изашло је 4 320 гласача или 50,01, што је одличан проценат за други пресјек. Највећа излазност је на бирачком мјесту у Горњем Залуковику 66,42, док је и даље најнижа на Пискавицама 32,22 одсто. Нема никаквих неправилности, нема нарушавања јавног реда и мира, све протиче у најбољем реду. Мјере епидемиолошке заштите се поштују, а како видимо, и излазност је одлична”, навела је предсједница Општинске изборне комисије  Власеница.

Сања Станимировић Остојић је нагласила да ће на бирачким мјестима која су касније отворена, а ради се о Финалима, Бирчу, Дому културе и Средњој школи, бити продужено вријеме за гласање онолико времена колико је кашњење трајало.

Власеничани би већ око 22 часа требали знати ко ће у наредне четири године бити на челу града, када се очекују први незванични резултати.