И ВЛАСЕНИЧАНИ СЛОЖНО УЗ ДАНИЈЕЛУ: ЕВО ГДЈЕ МОЖЕТЕ ПРИЛОЖИТИ ПОМОЋ ЗА ЊЕНО ЛИЈЕЧЕЊЕ

3950

   Тек након што је дипломирала на Педагошком факултету, Данијели Гвозедновић из Братунца живот је од јануара ове године умјесто улоге учитељице у учионици нажалост донио терет пацијенткиње у болници, који њене 24 године зрело подносе снагом челика!

   У протеклих неколико дана једна од најважнијих актуелности из бирчанске регије управо је вијест о хитно неопходној помоћи за лијечење ове младе дјевојке. Њена храброст и воља гануле су и покренуле не само Братунац него и сусједне општине, те бројне хумане људе широм Босне и Херцеговине, Србије али и многе пријатеље из дијаспоре.

   Несрећа братуначке љепотице ујединила је и грађане општине Власеница, који су одлучили да се укључе у акцију прикупљања помоћи за њено лијечење. Апелујемо на све наше суграђане и људе добре воље да уз молитву за Данијелин опоравак дају свој допринос у новчаном износу како би се ХИТНО омогућила операција у Атини. Рок истиче за десетак дана. ПОЖУРИМО, ПОМОЗИМО ЈЕР СЕ ДОБРО ДОБРИМ ВРАЋА!

   Кутије за помоћ постављене су на сљедећим локацијама:

    1. КАФЕ РЕСТОРАН ”ФИРМА 18” ВЛАСЕНИЦА

2. ”ХАВАНА ПАБ” ВЛАСЕНИЦА

3. КАФЕ БАР ”ВЕРТИГО” ВЛАСЕНИЦА

4. С.Т.Р. ”НИНА” ВЛАСЕНИЦА

 5. ”ЗВОРНИЧАНКА 1” ДОО ВЛАСЕНИЦА

6. ”ЗВОРНИЧАНКА 2” ДОО ВЛАСЕНИЦА

7. С.Т.Р. ”ЏИГЕ” ВЛАСЕНИЦА

8. КАФЕ БАР ”НИРВАНА” ВЛАСЕНИЦА (ХУМАНИТАРНА ЖУРКА У СУБОТУ, 17.11.2018.)

9. ПРОДАЈА КОЛАЧИЋА ИЗ РАДИОНИЦЕ НЕВЕНЕ СПРЕМО ПО СИМБОЛИЧНОЈ ЦИЈЕНИ ОД 1 КМ (УСКОРО ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА, СЛАТКИШИ СУ У ИЗРАДИ)