” КО ОСТАВЉА ЛЕТКЕ ИСПРЕД МОГА ПРАГА” – НОВИ ЛЕЦИ ЈУТРОС У ВЛАСЕНИЦИ

1779

     Јутрос је у Власеници освануо нови летак. Садржај летка преносимо у цјелости.

 

   ЈЕДНА СУЈЕТНА АЛЕКСАНДРА

    Јуце је Александра медијима доставила “тајно” писмо из децембра које је наводно послала Предсједнику Републике Српске Милораду Додику.

   Ста је Александра у истом прецутала?

   Александра је патетицно помињујуци сузе своје мајке прецутала то да је исту натјерала да промијени исказ о затоцениству у логору Силос због блиског емотивног односа са тадасњим директором ОСА Алмиром Дзувом у цији кревет је улијетала када год би законита господја Дзуво из њега одлазила на посао. Нека од тих ‘улијетања” снимиле су и камере, претпостављамо Дзувине сто су нам потврдиле и њене странацке колеге и вјероватно тако “погурале” уплакану маму да промијени исказ. Прецутала је Александра и тајно писмо које свједоци о паклу Силоса које је унистила са адвокатом Дуском Томицем због кога је мама такодје плакала, али узалуд. Плакао је и тата. Такодје узалуд. Александри је политицка каријера била много битнија од маминих али и татиних суза. Јер неријетко пусти и своју када то политицки мозе наплатити. Прецутала је Александра и то да је од Драгана Мектица тразила хапсење појединих Срба у Власеници пред локалне изборе 2016. године како би своју политицку партију спасила бруталног изборног пораза који је био неминован јер је знала да народ издајнике казњава и да се издаја не опраста. Прецутала је фрустрирана Александра и то да је цлан Главног одбора њене странке свједок сарадник Тузиластва БиХ против цасних српских бораца и да му је име Саво Целиковиц. Прецутала је Александра и да су се уз њено одобрење водеци људи Сдс-а састајали са Насером Орицем на његовом имању на Дрецељу како би у мандату њихове владавине од 2012-2016 срусили скупстинску вецину у Власеници нудеци Насеру 90 хиљада КМ да натјера двојицу одборника СДА Севку Гобељица и данас покојног Сакиба Зубовица да коалирају са Сдс-ом и направе нову скупстинску вецину.

   Прецутала је пороцна Александра и то да се њен дилер кокаина који је годинама снабдијевао налази на одслузењу казне у КПЗ Фоца па је вјероватно у недостатку овог јаког стимуланса поцела да заборавља коме и када је продавала цасне Србе из Власенице који су крварили за овај народ бореци се против истих оних крвника из цијих кревета ова наказа данас не излази.

   Прецутала је Александра и бројне наруцене текстове против својих странацких колега како би исте дискредитовала, кад год би указали на издајницке активности ове пороцима разорене даме.