КОЛО СРПСКИХ СЕСТАРА ОБРАДОВАЛО ВЛАСЕНИЧАНЕ

287

Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

Иако не воле да се истичу својим хуманитарним радом, чланице власеничког Кола српских сестара “Блага Марија” ни овог пута нису могле сакрити да су обрадовале Власеничане којима је помоћ најпотребнија.

“Ваксрс је најрадоснији и највећи хришћански празник и тим поводом смо одлучиле да дарујемо неколико породица наших парохијана. Уз помоћ општине, која је и иначе наш највећи донатор, као и једног добротвора који жели да остане анониман, припремиле смо десет пакета са прехрамбеним артиклима и хигијенским средствима, које смо уручиле онима којима је помоћ најпотребнија. Наравно, нисмо заборавиле додати по једну шкољку јаја. Драго нам је што смо на тај начин уљепшале празничне дане бар некима нашим суграђанима, а сигурно је да ћемо ми своје активности наставити и у наредном периоду, у складу са својим могућностима”, истиче Јагода Петровић, предсједница Кола српских сестара “Блага Марија” у Власеници.

Поред подјеле  пакета, ове вриједне Власеничанке су офарбале двије стотине јаја, која су освештана и вјерницима подијељена на Васкршњој литургији.