КОНФЕРЕНЦИЈА БЕБА 2020.

2414

    Текст: Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

 

   Драги наши најмлађи суграђани и поштовани родитељи!


   Нећемо дозволити да овај ружни вирус спријечи оно што је већ постала традиција у нашем граду. Општина Власеница, уз подршку Министарства породице, омладине и спорта, а у сарадњи са Културним центром и Радио Власеницом, и ове године организује Конференцију беба. Сврха ове манифестације је подршка наталитету, рађању дјеце и брига о породици, а наш циљ је да Власеница буде град у коме ће се стварати породице, које ће овдје остајати и имати услове за добар живот, у коме ће бити мноштво садржаја који код дјеце развијају позитивне вриједности и стварају услове за безбрижно дјетињство.
   Нажалост, ове године нећемо се моћи дружити уз музику, пјесму и игру, али ћемо моћи да се дружимо онлајн. А како смо ми то замислили? Родитељи дјевојчица и дјечака рођених у периоду од 29.7.2014. до 29.7.2020. треба да попуне пријавни образац (уколико желите можете нам послати и фотографију дјетета да је објавимо), фотографишу један цртеж или маску направљену за маскенбал, и пошаљу на нашу мејл адресу, а наш жири ће одабрати и наградити најбоље у обје категорије.  Како је уобичајено, између малишана рођених у периоду од 29.7.2018. до 29.7.2020. године, пријављених на подручју наше општине, изабраћемо и трочлано дјечје Предсједништво које ће до сљедеће године симболично бити на челу нашег града, а које ће чинити: најмлађа, најстарија и беба са највише браће и сестара.
   Позивамо родитеље да попуне пријавни образац и пошаљу електронским путем на мејл адресу [email protected] и на тај начин учествују на овогодишњој Конференцији беба.
   Списак пријављених малишана, као и њихових радова, биће објављен на Инфо порталу Власеница 24 и Радио Власеници. Пријава траје од 22.7. до 28.7.2020. године, у 00:00 часова, а проглашење је планирано 29.7.2020. године.
   Општина је, уз помоћ спонзора, припремила пригодне поклоне, које ће новоизабраном трочланом Предсједништву бити уручене у складу са новонасталом ситуацијом и уз поштовање мјера и препорука Општинског штаба за ванредне ситуације.
   Све додатне информације можете добити на број телефона 056 733 003 или на мејл [email protected]

Пријава за Конференцију беба

KОНФЕРЕНЦИЈА БЕБА 2020.

ПРИЈАВА

Име и презиме дјетета

 

Датум рођења

 

Имена браће и сестара

 

Име и презиме родитеља

 

Адреса становања