КОРИСНИЦИМА НАРОДНЕ КУХИЊЕ БОГАТИЈА ПРАЗНИЧНА ТРПЕЗА

534

Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

Општинска организација Црвеног крста Власеница се за сваки празник потруди да корисницима Народне кухиње обогати празничну трпезу, па је тако било и за Васкрс.

„Како бисмо им уљепшали васкршње дане, за наше кориснике смо, умјесто редовног топлог оброка, обезбиједили прехрамбене пакете у којима су били месо, јаја и слаткиши. Наравно, нисмо заборавили ни наше кориснике који због свог здравственог стања нису могли доћи у просторије кухиње или живе у околним селима као што су Драгасевац и Јевтићи, и њима је наша екипа однијела ове скромне поклоне. Највећи дио намирница смо обезбиједили из властитих средстава, а ни овог пута није изостала помоћ Општинске управе и неколико приватних предузетника: Синише Еркића, Синише Маринковића и Далибора Деурића. Морам напоменути да смо припремили и 15 пакета са намирницама и хигијенским средствима које ћемо послије Васкрса подијелити вишечланим и социјално угроженим породицама“, казала је Милена Неђић, секретар власеничког Црвеног крста.

Иако Општинска организација Црвеног крста нема своје возило, овим хуманитарцима то не представља проблем – на терен иду властитим аутомобилима како ниједан њихов корисник не би остао без свог пакета.