КОШАРКАШИЦЕ ИЗ ВЛАСЕНИЦЕ ДАНАС У ФИНАЛУ

456

    Текст: Т.Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

    Кошаркашице из власеничке Основне школе „Вук Караџић“ данас у 11:30 играће са екипом Основне школе “Св.Василије Острошки“ у финалу Републичког такмичења у кошарци, које се у склопу Малих олимпијских игара, одржава у Бањој Луци 12. и 13. априла 2018. године.

    Власеничанке, које су представнице семберске регије, су до финала дошле савладавши прваке приједорске, добојске и бањалучке регије.

      „И прошле године смо се у финалу састали са истом екипом, али су Требињке имале више среће. Ми желимо да им се реванширамо и даћемо све од себе да се у Власеницу ове године вратимо са златним медаљама. Ово је једна од најмлађих екипа на такмичењу, али морам истаћи изузетну пожртвованост и залагање сваке играчице и дивно пријатељство које их повезује, што је сигурно добитна комбинација“, казао је Далибор Видовић, наставник задужен за кошаркашку секцију у власеничкој основној школи.

     У екипи која се у Бањој Луци бори за најбољу у Републици Српској су: Хелена Ковачевић, Андреја Станковић, Милица Митровић, Јована Бобар, Марина Секулић, Ивана Лазић, Марија Пантелић, Анђела Николић, Кристина Трипуновић, Ивана Павловић, Невена Јовановић и Николина Клисарић.