КПЛ СЕ ПРИЗНАЊИМА ЗАХВАЛИО ЗА ПОДРШКУ

345

    Текст: Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

    Додјелом Признања и Плакета власенички Бициклистички клуб КПЛ показао је колико цијени помоћ и подршку коју му пријатељи клуба несебично пружају.

   „Државно првенство у брдском бициклизму било је идеална прилика да се појединцима и институцијама захвалимо за помоћ и подршку коју нам несебично пружају свих ових година од када је клуб основан. Поносни смо на сва склопљена пријатељства, сваку остварену сарадњу и сигурни смо да ћемо и у будућности моћи да се похвалимо оваквим “, казао је Жељко Лукић, предсједник власеничког Бициклистичког клуба КПЛ.

   Признања за допринос развоју бициклизма и подршку раду клуба добили су: Слађана Брајовић, Јагода Петровић, Зоран Драгић, Софрен Стевановић, Мирсад Јусић, Душан Станимировић, Дарко Вуковић, Асмир Смајловић, Душко Бојић и Зоран Радивојевић.

   Слађана Брајовић, новинарка Радија Меџик, Признање је добила за медијску промоцију Слађани Брајовић Признање је уручено за медијску промоцију.

   „Од оснивања Бициклистичког клуба КПЛ наша сарадња је на високом нивоу, а сигурна сам да ће тако бити и убудуће. Драго ми је што у клубу схватају важност медијске подршке и што су препознали труд који моје колеге и ја улажемо како бисмо на најбољи могући начин представили њихов рад“, истакла је новинарка Радија Магиц из Милића.

  Бициклистички клуб КПЛ наградио је Плакетама људе који су најзалужнији за њихове успјехе: Мирослава Краљевића, Владимира Куваљу, Горана Петровића, Владана Настића, Рајка Дукића и Милана Косорића.

   Мирославу Краљевићу, начелнику општине Власеница, уручена је Плакет за подршку у раду КПЛ Мирослав Краљевић, начелник општине Власеница, честитао је свим добитницима Признања и Плакета.

   „Признања су нешто што показује да се препознаје наш рад и труд, вреднује и на тај начин се каже „хвала“. Она нас мотивишу да наставимо на исти начин да дајемо подршку, а она никада није изостала, ни моја ни подршка Општине, а тако ће бити и убудуће за све оно што је позитивно и што у најбољем свјетлу представља Власеницу“, истакао је Краљевић.

  Владимир Куваља, директор Трке Београд – Бања Лука, један је од добитника Плакета.

   Државно првенство у брдском бициклизму, у дисциплини XЦ Елиминатор, у организацији Бициклистичког клуба КПЛ, а под покровитељством Општине, одржано је протеклог викенда на стази Лијепа раван у Власеници.