КПЛ СЕ ПРИЗНАЊИМА ЗАХВАЛИО ЗА ПОДРШКУ

1602

    Текст: Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

    Додјелом Признања и Плакета власенички Бициклистички клуб КПЛ показао је колико цијени помоћ и подршку коју му пријатељи клуба несебично пружају.

   „Државно првенство у брдском бициклизму било је идеална прилика да се појединцима и институцијама захвалимо за помоћ и подршку коју нам несебично пружају свих ових година од када је клуб основан. Поносни смо на сва склопљена пријатељства, сваку остварену сарадњу и сигурни смо да ћемо и у будућности моћи да се похвалимо оваквим “, казао је Жељко Лукић, предсједник власеничког Бициклистичког клуба КПЛ.

   Признања за допринос развоју бициклизма и подршку раду клуба добили су: Слађана Брајовић, Јагода Петровић, Зоран Драгић, Софрен Стевановић, Мирсад Јусић, Душан Станимировић, Дарко Вуковић, Асмир Смајловић, Душко Бојић и Зоран Радивојевић.

   Слађани Брајовић Признање је уручено за медијску промоцију.

   „Од оснивања Бициклистичког клуба КПЛ наша сарадња је на високом нивоу, а сигурна сам да ће тако бити и убудуће. Драго ми је што у клубу схватају важност медијске подршке и што су препознали труд који моје колеге и ја улажемо како бисмо на најбољи могући начин представили њихов рад“, истакла је новинарка Радија Меџик из Милића.

  Бициклистички клуб КПЛ наградио је Плакетама људе који су најзалужнији за њихове успјехе: Мирослава Краљевића, Владимира Куваљу, Горана Петровића, Владана Настића, Рајка Дукића и Милана Косорића.

   Мирослав Краљевић, начелник општине Власеница, честитао је свим добитницима Признања и Плакета.

   „Признања су нешто што показује да се препознаје наш рад и труд, вреднује и на тај начин се каже „хвала“. Она нас мотивишу да наставимо на исти начин да дајемо подршку, а она никада није изостала, ни моја ни подршка Општине, а тако ће бити и убудуће за све оно што је позитивно и што у најбољем свјетлу представља Власеницу“, истакао је Краљевић.

   Државно првенство у брдском бициклизму, у дисциплини XЦ Елиминатор, у организацији Бициклистичког клуба КПЛ, а под покровитељством Општине, одржано је протеклог викенда на стази Лијепа раван у Власеници.