ЛИШЕНА СЛОБОДЕ ТРИ ЛИЦА ЗБОГ УЧЕСТВОВАЊА У КРИВИЧНОМ ДЈЕЛУ “ТЕШКА КРАЂА”

4929

    Извор: Полицијска управа Зворник

   Полицијски службеници Полицијске управе Зворник, лишили су слободе лица Ј.Ј. (1982), З.А. (1962) и М.Г. (1975), због постојања основа сумње да су учествовала у извршењу кривичног дјела „Тешка крађа“.

     Наиме, Полицијској станици Власеница, 05.08.2018. године око 21,10 часова, пријављено је да непознато лице или више њих, извршило провалу у стамбени објекат у улици Светосавска, општина Власеница.

   По пријави су одмах поступили полицијски службеници ПС Власеница, који су изласком на лице мјеста затекли непозната лица, која су физички напала полицијске службенике, приликом чега је један полицијски службеник, након издатог упозорења да престану са чињењем недозвољених радњи, на шта су се лица оглушила, употријебио ватрено оружје и том приликом нанио тјелесне повреде једном лицу. Повријеђено лице је превезено у Дом здравља Власеница, одакле је упућено у Општу болницу Зворник на даље збрињавање.  

      О наведеном догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево. Полицијски службеници настављају даљи рад на утврђивању свих чињеница наведеног догађаја и процесуирању учесника.