МИЉАНА САМАРЏИЋ ПРЕДСТАВЉА ВЛАСЕНИЦУ НА ИЗБОРУ ЗА НАЈЉЕПШУ МАТУРАНТКИЊУ БиХ

2379

   Teкст: Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

    Матуранткиња Миљана Самарџић представљаће наш град на Избору за најљепшу матуранткињу  БиХ, који се, у организацији Fashion company и општине Лукавац, одржава у склопу Сајма туризма и екологије Лист 2019.

    Миљана, ученица завршног разреда економске струке у власеничком  Средњошколском центру „Милорад Влачић“, очекује подршку Власеничана на овом такмичењу.  

   „Моја велика жеља је да направим каријеру у модној индустрији. Од своје 14. године учествовала сам на неколико избора за мис, а за сада ми је највећи успјех титула друге пратиље у регији Бирач. С обзиром да се приближава крај мог средњошколског школовања, сада ћу имати више времена да се посветим остварењу својих снова и да се озбиљније почнем бавити манекенством. Протеклих мјесеци сам носила моделе на ревијама у Модричи, а почетком  јуна ме чека и ревија у Брчком. С обзиром да ће ми у будућој каријери много значити и успјех на предстојећем избору за Мис матуре, а да сам једина дјевојка из Власенице која је ушла у финале, надам се да ће ме моји суграђани подржати означавањем да им се свиђа моја фотографија на фејсбук страници Fashion.Company, у албуму Мис матуре БиХ 2019, или слањем смс порукe „NEW (размак) 11, na број 091 510 101. Сигурна сам да ћу свој град достојно представити“, казала је Миљана Самарџић.

   Финале избора за Мис матуре БиХ 2019. биће одржано у Центру за културу у Лукавцу, 10.5.2019. године.

https://www.facebook.com/AgencyFashionCompany/posts/1612779825533101