МИНИСТАР ЛУКАЧ У РАДНОЈ ПОСЈЕТИ ВЛАСЕНИЦИ

1284
Фото:Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

    Прилог припремио: О.Д. / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

    Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач посјетио је данас Власеницу, гдје се састао са начелником ове општине Мирославом Краљевићем.

    Разговарало се прије свега o економском и социјалном стању на подручју ове општине, као и о изградњи нове полицијске станице у Власеници.

   Министар Лукач је изразио наду да ће се у наредном периоду  успјети заједничким снагама Владе Републике Српске и општине Власеница изградити нова полицијска станица и тако омогућити функционисање полиције у пуном капацитету.

       Начелник Краљевић је истакао важност изградње оваквог објекта у Власеници, која се наллази на специфичном простору, а чиме ће се  највише помоћи њеним грађанима.

    Овом приликом министар  Лукач  уручио је  кључеве стана власеничанки Ради Драгичевић, за чију куповину је средства у износу од 45.000 КМ обезбиједио предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Драгичевићева је избјеглица из Илијаша, чију су деветогодишњу кћерку Мирјану, 1992. године у селу Биоча код Илијаша, силовали и убили муслимански екстремисти.

   Захваљујући се предсједнику Додику и начелнику Краљевићу, Драгичевићева је рекла новинарима да је задовољна што напокон има кров над главом.