МИНИСТАР ПАШАЛИЋ У РАДНОЈ ПОСЈЕТИ ВЛАСЕНИЦИ

880

    У радној посјети нашој општини данас ће боравити министар пољопривреде, водопривреде и шумарства Републике Српске доктор Борис Пашалић.  

   Начелник Мирослав Краљевић ће у 11 часова, у згради Општине Власеница, одржати радни састанак са министром Пашалићем, на коме ће бити разговора  о инвестирању у нашу локалну заједницу, као и о подизању пољопривредне производње, посебно јагодичастог воћа.   

   У 12 часова, у великом амфитеатру Пољопривредног факултета, одсјека за шумарство у Власеници, начелник и министар ће  о истим темама разговарати и са пољопривредним произвођачима из наше локалне заједнице

    „У протеклом периоду имали смо разговоре са власником познатог србијанског предузећа Мастер фриго, који је изразио намјеру да инвестира у Власеницу, односно у изградњу хладњаче у нашој општини. Прије десетак дана представници ове фирме боравили су у Власеници и разговарали са нашим пољопривредним произвођачима о својим плановима, тако да смо сада предузели конкретне кораке да се ова сарадња и реализује. Посјета министра у Влади Републике Српске, господина Пашалића, довољно говори о томе колико је ова прича озбиљна и вјерујем да ће разговор са нашим пољопривредним произвођачима бити веома успјешан и конструктиван“, истакао је начелник Краљевић.