НА КАРАВАНУ ЗВЕЗДЕ ВЛАСЕНИЧАНИ ОБОРИЛИ РЕКОРД ПО БРОЈУ НОВИХ ЧЛАНОВА

253

Извор:http://www.crvenazvezdafk.com/

“Mala” Vlasenica učlanila najviše zvezdaša

Veliki karavan Crvene zvezde u saradnji sa beting partnerom kompanijom “Mocart” se posle Loznice vratio u Republiku Srpsku i posetio Vlasenicu. Vlaseničani su oborili rekord po broju novih članova kluba, jer se čak 227 navijača iz mesta koje diše za Crvenu zvezdu učlanilo i na delu dokazalo svoje zvezdaštvo. Još jedan jubilej za Zvezdin karavan, jer smo zahvaljujući fenomenalnim Vlaseničanima, probili cifru od 2500 novih članova kluba!

850karavan_62d9b4a346e63.JPG

Iako Vlasenica broji nešto više od 12 hiljada stanovnika, reč je o gradu koji odiše zvezdaštvom i to su još jednom pokazali na delu. Možda je reč o “malom” mestu po broju stanovnika, ali reč je o uporištu zvezdaša velikog srca koji ljubav prema klubu pokazuju iz dana u dan i čiji nas je doček ganuo. Atmosfera – prava zvezdaška. Od momenta kada se naš autobus pojavio i izazvao pravu atrakciju, pa sve do kraja tročasovnog druženja, nije bio sekund tišine, jer su se konstantno orile Zvezdine pesme, a barjaci vijorili u ritmu. Visoko izdignut transparent sa natpisom: “I vraća mi se sve, taj lepi Bari grad”, je bio jasan gest navijača da su jedva dočekali da Crvena zvezda dođe u njihov grad kako bi mogli da se uverimo koliko vole klub, ali ono što je usledilo na pultu Servisa za članstvo je ipak bilo za svaku pohvalu. Kada smo na samom startu druženja u Vlasenici kao novog člana kluba dobili bebu staru tri meseca, prosto smo znali da će ovo biti veče za pamćenje i tako je i bilo – čak 227 novih članova Crvene zvezde!
Organizacija je bila na vrhunskom nivou, zbog toga je sve proticalo glatko, a navijači su jedva dočekali da se postavi fan zona. Utisak je bio da je ruta za navijače bila utabana – prvo su išli na pult kako bi se učlanili, a onda je sledilo i slikanje sa peharima, a onaj “ušati” je, kao i uvek, bio najinteresantniji. S obzirom na to da su u našoj fan zoni u Vlasenici uživali navijači različite starosne dobi – od beba do penzionera, te da smo oborili rekord po broju novih članova i probili cifru od 2500 učlanjenja na Zvezdinom letnjem karavanu, zaključak je jasan – Vlasenica je cela crveno-bela!
Ispraćeni smo pirotehničkim performansom, a sve ono što smo doživeli u Vlasenici ćemo sigurno pamtiti do kraja života. Naš karavan se nastavlja već sutra, a destinacija je Šamac.