НА ТУРНИРУ У МАЛОМ ФУДБАЛУ ПОЛУФИНАЛИСТИ ЈОШ НЕИЗВЈЕСНИ

1089
Екипа "ОПШТИНЕ"

   Текст: Т.Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

    Други дан турнира у малом фудбалу, који се одиграва у склопу власеничких Радничких спортских игара, а које су, на иницијативу начелника Власенице Мирослава Kраљевића, организоване поводом обиљежавања Дана Републике Српске – 9. јануара, није ријешио недоумицу које екипе ће се борити за пролазак у финале. Иако је одиграно шест утакмица, конкуренција у првој групи је толико јака, а екипе изједначене, да ће полуфиналисти бити познати тек након новогодишњих празника.

“Радничке спортске игре први пут су организоване у нашем граду, а надамо се да ће временом постати традиционалне. Циљ ове спортске манифестације је, прије свега, дружење и промовисање здравог и спортског начина живота. Веома смо задовољни одзивом екипа, али и публике која је у великом броју за ова два дана била на трибинама спортске сале Средњошколског центра „Милорад Влачић“. На терену су виђене сјајне екипе, сударили су се младост, са једне, и искуство са друге стране, све је прштало од добрих потеза и одличних дуела. Прва група у којој су екипе: Бирач 1, Алпро 1, Општина, ТР Центар и Школа, оправдала је епитет теже, па ће се полуфиналисти тражити 3. јануара, будући да Бирач 1 има 9 бодова, а Алпро 1 и Општина по 6, са утакмицом мање. У другој групи, у којој су: Бирач 2, Електро, Алпро 2, Полиција и Ватрогасци, тимови Електра и Полиције већ су обезбиједили пролаз даље, па ће њихова утакмица трећег дана игара одредити само ко у полуфинале иде са првог, а ко са другог мјеста. Желимо да се захвалимо свим учесници на досадашњој фер и коректној игри, и надамо се да ће се тако наставити и до завршетка турнира. Полуфинални сусрети, као и утакмице за прво и треће мјесто, на програму су 8. јануара, а проглашење побједника, за које су припремљене пригодне награде, пехари и захвалнице, биће на завршној манифестацији обиљежавања Дана Републике, на Тргу српских бораца“, казали су из Организационог одбора Радничких спортских игара у Власеници.

Резултати фудбалских мечева одиграних другог дана:
Бирач 1 – Општина 1:2
ТР Центар – Алпро 2 10:5
Бирач 2 – Полиција 1:5
Електро – Ватрогасци 7:1
Бирач 1 – Школа 5:0
Општина – Алпро 1 3:4
Двије утакмице регистроване су службеним резултатом 3:0, јер Алпро 2 и Ватрогасци нису одиграли посљедње утакмице, са Бирчом 2, односно Полицијом.
Турнир у малом фудбалу се наставља у четвртак 3.1.2019.године, по сљедећем распореду:
16.00 ТР Центар – Општина
16.30 Школа – Алпро 1
17.00 Електро – Полиција
17.30 Алпро 2 – Ватрогасци