НАЧЕЛНИК КРАЉЕВИЋ ЕРЕШУ ЧЕСТИТАО ТИТУЛУ СВЈЕТСКОГ ПРВАКА

975

 

Мирослав Краљевић, начелник Власенице,  упутио је каратисти Саши Ерешу  честитку поводом освајања златне медаљу у мастер категорији од 40 до 50 година,  на Првенству свијета одржаном у Београду. Честитку преносимо у цјелости.

Драги наш Власеничанине, драги Саша,

Веома ме обрадовала вијест о још једном твом успјеху и освајању титуле свјетског првака у каратеу! С поносом сам слушао да је баш мој, наш Власеничанин на побједничком постољу подигао заставу Србије!

Овом побједом ти си још једном показао да је веза нашег народа с обје стране Дрине чврста и нераскидива и да једни без других не можемо.

Годинама пратим твој рад и знам колико си труда, сати тренирања, одрицања уложио да би изашао на свјетску карате  сцену, одржао се на њој и на крају и овјенчао се овом титулом. То само прави шампиони могу!

Вјерујем да ће ти овај успјех бити још већа мотивација да наставиш да нижеш медаље, не само ти, него и сви они којима си тренер у  Карате клубу „Младост“ у нашој Власеници. Ти и твоја екипа наставите вриједно да тренирате и да постижете резултате, а ја ћу, као и увијек до сада, бити ту да вас подржим и помогнем у свему што могу! Бескрајно поносан што си свјетску титулу донио у наш град, упућујем ти искрене честитке!

                                                                         Начелник Мирослав Краљевић