НАЧЕЛНИК МИРОСЛАВ КРАЉЕВИЋ: НАСТАВЉАМО ДА РАДИМО ЗА ВЛАСЕНИЦУ

2046

    Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

    Стотињак аутомобила, окићених заставама Савеза независних социјалдемократа, кренуло је у побједничку вожњу кроз град под Виселцом, прослављајући убједљив тријумф начелника Мирослава Миће Краљевића, који ће и у наредне четири године бити на челу Власенице.

   Власеничани су Мирославу Краљевићу дали убједљиву подршку, па он тренутно има више од 1 500 гласова разлике , у односу на кандидата опозиције.

   Начелник Краљевић истиче да је и очекивао да СНСД направи историјски резултат.

   „Ово што се десило вечерас у Власеници је резултат мога рада у протекле четири године. Као начелник сам се трудио да радим у интересу свих грађана Власенице, наше локалне заједнице, и то се показало као исправно. Заиста ми је задовољство да све оно што сам ја са сарадницима и са свим људима који су чинили власт у протекле четири године, гдје је било заиста одрицања и од породице и од хиљаду неких других ствари, јер смо давали свој максимум на послу, дало резултат. Драго ми је што су грађани Власенице кренули напријед и ја честитам свим грађанима који су оцијенили наш рад више него позитивно“, казао је нови-стари начелник

   Краљевић је додао да ће наставити да ради за добробит Власеничана.

   „У наредне четири године ћу Власеницу учинити много љепшим и много бољим за живот и гарантујем да сви они параметри који су били 2016. године, које смо ми подигли у сваком смислу. Наш циљ је да се заустави исељавање, да се подигне привреда, пољопривреда, да се отварају нова радна мјеста. Мислим да ће и инвеститори са којима сам ја разговарао у протеклом периоду, препознати наш рад, труд, ентузијазам, да ће схватити да смо стабилна општина, да заслужујемо  бољу будућност. Ако Бог да, ми сутра настављамо да радимо. Наш слоган је био: Да радимо и градимо и драго ми је је народ то препознао, јер народ се не може слагати“, закључио је начелник Власенице.

   Према првим, прелиминарним резултатима, кандидат Савеза независних социјалдемократа  за начелника општине Власеница, Мирослав Краљевић на 17 редовних бирачких мјеста освојио је 3 060 гласова, док опозициони кандидат  има 1760 гласова. Општински одбор ове странке очекује још убједљивију побједу након пребројавања листића бирача који су гласали путем ковид тима и путем поште.