НАЧЕЛНИК ПОСЈЕТИО СТАНАРЕ У ТЗВ. БОРАЧКОЈ ЗГРАДИ

902

    Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

   Начелнику општине Власеница Мирославу Краљевићу  су породице погинулих бораца и ратни-војни инвалиди на првом мјесту.  Краљевић је са руководиоцем власеничке Електродистрибуције Горданом Трампић и сарадницима посјетио  тзв. Борачку зграду и разговарао са  станарима.

   “На њихов захтјев, посјетили смо станаре који живе у згради која је изграђена прије десетак година и гдје су смјештене породице погинулих и ратни-војни инвалиди. Чињеница је да смо ми из Савеза независних социјалдемократа урадили комплетно ову зграду, да смо претпрошле године ријешили прилазни пут и паркинге, да смо урадили подзиду, јер је ту било велико клизиште. Данас смо дошли да видимо да се, у склопу овог пројекта постављања расвјете  унашем граду,   да се ријеши и проблем расвјете испред њихове зграде. Са мном су били и представници Електродистрибуције Власеница и договорено је да буду постављене једна до двије бандере испред самог објекта, на тај начин да се освијетли простор испред зграде.  Чињеница је да горњу страну  обасјава расвјета из улица Вука Караџића и 9. јануара, тако да ће комплетна зграда бити освијетљена”, истиче начелник општине Власеница.

   Начелник Краљевић је додао да је договорено рјешавање још једног проблема.

   “На једном дијелу ове зграде има одређених  оштећења на крову. У току дана ће доћи мајстори да се то санира. Основни циљ нам је да се створе што бољи  услови за живот ,да тако кажем, заслужних категорија које су изашле из посљедњг рата. Ово је још један показатељ да смо ми политичка партија која апсолутно брине о својим становницима, а ја увијек, и као начелник, и док нисам био на овој позицији, дајем нагласак да се ове категорије максимално помажу и  то сам чинио у протекле четири, а чинићу и у наредне четири године”, обећао је Мирослав Краљевић.

   Станари ове зграде сигурни су  да ће начелник испунити своје обећање.

   “Више пута смо се обраћали начелнику и увијек нам је изашао у сусрет и помогао колико је могао. Са њим имамо изузетну сарадњу и много  смо му захвални на свему што је учинио за нас”, навео је Саво Пејановић, предсједник ЗЕВ-а зграде С 33.

   У тзв. Борачкој згради живе 33 станара.