НАЧЕЛНИК ВЛАСЕНИЦЕ ДАРОВАО БОЖИЋНЕ ПЕЧЕНИЦЕ

1002

Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

Да су му они који су се борили за мир и слободу увијек на првом мјесту, начелник Мирослав Краљевић својим дјелима стално показује.

Начелник Власенице је, као и годинама уназад, обезбиједио божићне печенице за петнаест породица погинулих војника,  ратних војних инвалида и  демобилисаних бораца, које им је лично уручио, посјетивши их пред најрадоснији православни празник. Он је, обилазећи их, не само у граду, него и околним селима, разговарао о статусу борачке популације, али и свакодневним животним темама, и нагласио да на његову помоћ увијек могу рачунати.

“Моји суграђани знају да сам ја уз њих у свакој прилици, а посебно у тренуцима када је најважније да покажемо заједништво и солидарност, а Божић је, сигурно, један од таквих дана. Божићна печеница има јаку симболику. Она је, уз чесницу, неизоставна на божићној трпези и срећан сам што, из године у годину, њоме могу обрадовати неке од својих Власеничана и на тај начин им уљепшати празничне дане. Наравно, приоритет су ми они који су најзаслужнији за то што живимо слободно и ово је само мали гест да покажем да ми  то не заборављамо”, казао је начелник Краљевић.

 

Сигурно је да је овај гест начелника Власенице велики, не због вриједности поклоњеног, него због чињенице да су му у свакој прилици, посебно у празничним данима, његови суграђани, а посебно некадашњи саборци,   на првом мјесту.