НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ НА САНАЦИЈИ ЛОКАЛНИХ ПУТЕВА

819

     На подручју општине Власеница настављају се радови на санацији локалних некатегорисаних путева у сеоским мјесним заједницама. Начелник општине Мирослав Краљевић данас је обишао радове у мјесној заједници Симићи у којој се тренутно изводе радови на санацији путног правца Драгасевац-Стевановићи-Мијићи-Секулићи, у дужини од 5 километара.

   Начелник општине истакао је да, упркос актуелној пандемији, све што је обећао становницима и испуњава.
„Због актуелне ситуације радови не теку планираном динамиком, али ипак је већи дио посла завршен и план је да се у овој мјесној заједници асфалтирају приоритетне дионице, као и да се на комплетном подручју општине настави санација и модернизација путне инфраструктуре. У протекла два мјесеца видљиво је да се становништво окренуло пољопривреди и селу, а на нама је да им обезбиједимо што квалитетније услове за живот и рад. Егзистенција становништва руралног подручја заснива се на пољопривредној производњи и, поред тога што улажемо у развој пољопривреде, настојимо да обновимо и изградимо инфраструктуру како би  нашем становништву омогућили останак и опстанак на селу“, рекао је начелник Краљевић.

   Мјештани су у разговору са начелником општине изразили задовољство активностима које локална заједница предузима, истичући да је путна инфраструктура била знатно оштећена током времена.