ОД СУТРА ПРОМЈЕНЕ У РЕЖИМУ ОДВИЈАЊА САОБРАЋАЈА У ЦЕНТРУ ГРАДА

742

Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

Као и претходних година, током љета ће, у вечерњим сатима,  бити измијењен режим  одвијања саобраћаја у центру Власенице.

„У периоду од 1. јула. до 31. августа, од 19 часова до  23 часа,  биће забрањен саобраћај у оба смјера кретања, за сва возила, у Светосавској улици, то јесте од уласка на ванулично паркиралиште код Дома културе,  до раскрснице са Улицом Надежде Петровић,  и у Улици Светих апостола Петра и Павла, тачније од раскрснице са Улицом Краља Петра до раскрснице са Светосавском улицом. Наведена забрана биће регулисана саобраћајним знаком и молимо све возаче да је поштују и да користе алтернативне правце“, казала је за наш портал Невена Ступар, начелник Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове у Општинској управи општине Власеница.

Ступарева је навела да је ова Одлука донесена у складу  са чланом 18, Одлуке о безбједности саобраћаја на подручју општине Власеница број: 01-022-93/17 од 26.7.2017. године.

Контролу поштовања  Одлуке  о измјени режима саобраћаја током јула у августа вршиће припадници Полицијске станице Власеница