ОДРЖАН САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ЗАЈЕДНИЦЕ ЕТАЖНИХ ВЛАСНИКА

179

 

У Скупштинској сали општине Власеница, начелник Мирослав Краљевић са сарадницима, одржао је састанак са свим представницима Заједнице етажних власника у општини Власеница.

На састанку је присуствовало око 60 људи, гдје се разговарало о текућим проблемима са којима се сусрећу становници зграда у овој локалној заједници.

Начелник Краљевић истакао је да ће заједничим снагама ријешити све заједничке проблеме.

Дотакли смо се свега онога што се зове живот у нашем граду, разговарали смо око четири часа, дали смо ријеч сваком представнику ЗЕВ-а.  Ја сам био са својим сарадницима, гдје смо разговарали о инфраструктурним проблемима који се тичу прилаза, када је у питању канализација, вода, оборинске воде, комплетна инфраструктура објеката од крова до темеља и обрнуто. У неким објектима то имамо ријешено, у неким немамо, докле се стигло, шта је радила Општина и локална заједница, колико се поштују закони у ЗЕВ-у, све смо те детаље изнијели. Протеклих година колико сам ја начелник, Власеница је издвојила у просјеку 50% средстава на она средства која обезбједе ЗЕВ. Када је у питању уређење кровних конструкција, фасада, замјене столарије,  инсталација и других проблема у стамбеним јединицима, могу рећи да смо значајан дио тога већ урадили. Дотакли смо се и комуналног реда, поштовања законских одлука, да сваки појединац у овом граду мора водити рачуна о хигијени, о одлагању смећа, отпада, као и да ће локална заједница санкционисати све оне који су буду понашали супротно“ – изјавио је начелник  Мирослав Краљевић.

Општинска управа стоји свима на располагању, уз обострано укључивање предсједника ЗЕВ-а, као и активности при рјешавању проблема.