ОИК ВЛАСЕНИЦА- ИЗАБРАНИ ПРЕДСЈЕДНИЦИ МЈЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

1607

    Извор: Општинска управа општине Власеница

     Фото: Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

    Општинска изборна комисија општине Власеница обајвештава грађане да је дана 24.05.2021. године одржана конститутивна сједница за 14 Савјета мјесних заједница на подручју општине Власеница. За предсједнике мјесних заједница изабрани су:

Р.бр. Назив МЗ Презиме и име изабраног предсједника МЗ
1 МЗ Власеница Ђурић Горан
2 МЗ Писаквице Куљанчић Мехмед
3 МЗ Симићи Станимировић Јерко-Барон
4 МЗ Грабовица Муњић Митар
5 МЗ Мишари Стојишић Александар
6 МЗ Горњи Залуковик Ђурић Зоран
7 МЗ Бакићи Слијепчевић Слободан
8 МЗ Градина Реџић Мирзет
9 МЗ Цикоте Ђокић Живко
10 МЗ Доњи Залуковик Маринковић Жељко
11 МЗ Шадићи Илинчић Рајко
12 МЗ Церска Гобељић Шевко
13 МЗ Тишчино Врело Вукичевић Станимир
14 МЗ Топлик Дракулић Тања