ОПШТИНА ВЛАСЕНИЦА НАСТАВЉА АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦА ПРИГРАДСКИХ И ГРАДСКИХ НАСЕЉА

684

       Текст и фото: О.Д. / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

    Данас је у приградском насељу Куљанчићи асфалтиран предвиђени дио  пута, а у насељу Топлик асфалтирана је још једна улица, од низа планираних, а  све у склопу пројекта на уређењу и санацији путева на општини Власеница.

   Мјештани у овим насељима, која броје велики број домаћинстава, изразили су задовољство што се након више година дугорочно рјешава проблем са којим су се свакодневно сусретали, тј. лошим прилазним путевима домаћинствима.

    „Упркос актуелној ситуацији, успјели смо да одржимо континуитет у раду. Десетине километара путева смо санирали, приоритет нам је да уредимо све улице у самом граду и повежемо сва села и приградска насеља са градом. Кроз све оно што ради Општина Власеница сигурно је да је ово простор који има будућност“, рекао је начелник општине Мирослав Краљевић.
„С обзиром на то да је Власеница општина која има близу 300 километара локалних, некатегорисаних путева, циљ нам је да модернизујемо путну инфраструктуру у свим дијеловима општине. Тренутно се ради у урбаном подручју, а у претходном периоду завршили смо низ краћих дионица дужине 200 до 500 метара у свим мјесним заједницама и наставићемо тај тренд“, истакао је Краљевић.

     Санација и реконструкција локалних путева на подручју општине Власеница дио је великог пројекта који је започет 2017. године.