ОТВАРА СЕ УЧЕНИЧКИ КЛУБ У СРЕДЊОШКОЛСКОМ ЦЕНТРУ ВЛАСЕНИЦА

2041
Фото: Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

    Извор: СРНА

    Средњошколски центар “Милорад Влачић” у Власеници добиће до краја јуна ученички клуб у којем ће власенички средњошколци, али и остали Власеничани на креативан и занимљив начин моћи да проводе слободно вријеме.
Директор Центра Горан Ђурић рекао је Срни да су пројекат вриједан око 10.000 КМ финансијски подржали општина Власеница и школска управа, а допринос овој акцији даће и удружење “Сара” из Сребренице које ће обезбиједити намјештај за клуб.

    Он је објаснио да је у току опремање просторија клуба и да је до сада завршена монтажа ЛЕД расвјете коју је финансирала локална управа.

    “Клуб ће имати вишеструку намјену. Ученици из насеља, као што је Тишче, који у школу долазе сат прије почетка наставе, овдје ће моћи да уче, да користе рачунаре, играју шах, односно да на користан начин проводе вријеме до почетка наставе. Клуб ће бити отворен и након завршетка наставе, током викенда и распуста”, рекао је Ђурић.

    Он каже да ће у посљедњој фази опремања ученичког клуба бити набављено пет рачунара, озвучење и смарт-телевизор.

    Садржаји клуба биће доступни и осталим грађанима, а простор ће бити кориштен и за организовање презентација, семинара и промотивних скупова.

   Рад клуба осмишљаваће Савјет ученика и професори Средњошколског центра “Милорад Влачић”.