ПОПОВИЋ: УБЈЕДЉИВА ПОБЈЕДА САВЕЗА НЕЗАВИСНИХ СОЦИЈАЛДЕМОКРАТА У ВЛАСЕНИЦИ

2099

Т. Голијанин / Инфо портал Власеница 24

Изборни штаб Општинског одбора Савеза независних социјалдемократа прогласио је апсолутну побједу у Власеници.

“До 22 часа Изборни штаб је добио резултате са 17 од 17 редовних бирачких мјеста. Кандидат Савеза независних социјалдемократа за начелника општине Власеница, Мирослав Краљевић освојио је 3 060 гласова, док опозициони кандидат има 1760 гласова. Овдје говоримо о убједљивој побједи, са недостижном предношћу, која ће бити још већа када стигну и остали резултати, а који се тичу  непотврђених гласачких листића, бирача који су гласали путем поште, ковид  и мобилног тима. Тако да очекујемо још убједљивију побједу, ми очекујемо окн 70 процената за господина Краљевића”, истакао је Младен Поповић, координатор за дан избора у Изборном штабу.

Поповић је додао да је овако велика подршка резултат доброг рада начелника Краљевића у претходне четири године.

“Сам резултат показује да су остварени велики резултати и да су сва бирачка мјеста у општини Власеница дала подршку Мирославу Краљевићу. С обзиром да је он у претходне четири године био на челу општине, ово потврђује да је он добро радио за добробит свих грађана Власенице и наравно да ће тако радити и у наредном мандату и да ће то грађани осјетити”, сигуран је Поповић.

У току ноћи очекују се комплетни резултати са свих бирачких мјеста, а Поповић наводи да ће, према резултатима који стижу са терена, побједа Савеза независних социјалдемократа у Власеници бити апосолутна и недостижна.