ПОЗНАТИ ФИНАЛИСТИ ТУРНИРА У ВЛАСЕНИЦИ

1116

    Текст: Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

 

    Послије три дана надметања, познати су финалисти Турнира у малом фудбалу “Јуришни одред” – Власеница 2019. 

    У полуфиналним сусретима састали су се први у групи А и другопласирана екипа у групи Б,  Паб “Хавана” и Мотел “М”, и првак групе Б и други у групи А, Фризерски салон “ММ” и ЗР “Брус”. 

    Први сусрет завршен је побједом екипе Паб “Хавана”, која је противнички тим послала у битку за треће мјесто, резултатом 3:0. Друга полуфинална утакмица била је једна од најзанимљивијих на цијелом турниру. Иако се млада екипа ЗР “Брус” јуначки борила, искусни играчи  из тима Фризерског салона “ММ” извојевали су побједу са два поготка више, резултатом 8:6. 

   Финале, у коме ће се састати Паб “Хавана” и Фризерски салон “ММ”, на програму је сутра у 17 часова, док ће сат раније, у 16 часова, за треће мјесто играти Мотел “М” и ЗР “Брус”. 

    Утакмице се играју на спортским теренима СШЦ “Милорад Влачић”, а награде најбољим екипама и играчу на Турниру биће уручене у петак, на Свечаној академији у част обиљежавања 27 година од оснивања Јуришног одреда, елитне јединице Војске Републике Српске.

Паб “Хавана” – Мотел “М”

Стријелци: 1:0 М.Пејановић у 18, 2:0 у 24, 3:0 А.Пејановић у 30.

Судије: Божидар Kуртума и Жељко Деурић

Паб “Хавана”: Далибор Kовачевић, Марко, Пејановић, Александар Пејановић, Бојан Лукић, Дарко Гашевић, Горан Ећимовић, Дејан Дебелоногић, Шпиро Бајић, Ранко Ђурђић. Вођа тима: Алекса Бојанић.

Мотел “М”: Слободан Вукичевић, Небојша Голић, Младен Мајсторовић, Славиша Мијатовић, Милан Секулић, Дражен Дубачкић, Филип Вуксић, Милан Дурмић. Вођа тима: Младен Мајсторовић.

Фризерски салон “ММ” – ЗР “Брус” 8:6 (7:1)

Стријелци: 1:0 И. Божић у 5, 1:1 М.Трнинић у 6, 2:1 Н. Дракулић у 7, 3:1 И. Божић у 12, 4:1 И. Божић у 13, 5:1 В. Видовић у 14, 6:1 Р. Ђурић у 15, 7:1 Миловановић у 15, 7:2 Д. Петровић у 19, 8:2 Дошић у 24, 8:3 М.Петровић у 26, 8:4 М.Петровић у 27, 8:5 А. Марковић у 28, 8:6 М. Петровић у 30.

Судије: Жељко Деурић и Божидар Kуртума

Фризерски салон “ММ”: Драгомир Бојанић, Петар Дошић, Игор Божић, Миломир Миловановић, Небојша Kовачевић, Ненад Дракулић, Ратко Ђурић, Владимир Видовић. Вођа тима: Небојша Kовачевић.

ЗР “Брус”: Милан Петровић, Александар Марковић, Драган Петровић, Пеђа Дукић, Марко Трнинић, Драган Милошевић, Јован Ерделић. Вођа тима: Милан Петровић.

Турнир у малом фудбалу „Јуришни одред“ – Власеница 2019, организован је у склопу обиљежавања 27 година од оснивања једне од најхрабријих јединица Војске Републике Српске, по којој овај спортски догађај и носи име.