ПРИОРИТЕТ ОЧУВАЊЕ ЗДРАВЉА СТАНОВНИШТВА И ПОМОЋ ПРИВРЕДИ

186
Вишковић-Филд / Фото: РТРС

     Итвор: РТРС

    Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас у Бањалуци са амбасадором Велике Британије у БиХ Метјуом Филдом.

    Вишковић је упознао Филда са мјерама које је Влада Републике Српске донијела у претходном периоду, с циљем помоћи привреди да лакше превазиђе тешкоће изазване пандемијом вируса корона, саопштено је из Бироа Владе за односе с јавношћу.

    Вишковић је истакао да је приоритет Владе да се сачува здравље становништва, те да се, истовремено, кроз креирање различитих мјера помогне привреди у Републици Српској и заштите радна мјеста.

    Филд је поздравио активности Владе Републике Српске на очувању привредне активности, истакавши да цијени и допринос Владе у спровођењу социјално-економских реформи.

    Вишковић је захвалио Филду и Амбасади Велике Британије у БиХ на подршци коју пружају кроз реализацију различитих заједничких пројеката са институцијама Републике Српске.

    Вишковић и Филд су размијенили мишљења и о осталим актуелним питањима у Републици Српској и БиХ, наведено је у саопштењу.