“ПРОСЛАВИ ОДГОВОРНО ! АКО МИСЛИШ ПИТИ, НЕМОЈ ВОЗАЧ БИТИ” – КАМПАЊА ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ ЗВОРНИК

862
Фото: ПУ Зворник

   ПУ Зворник у реализацији кампање “Прослави одговорно! Ако мислиш пити, возач немој бити!”

    У склопу превентивне кампање “Прослави одговорно! Ако мислиш пити, возач немој бити!”, полицијски службеници Полицијске управе Зворник у сарадњи са представницима Ауто-мото савеза Републике Српске, данас су у улици Светог Саве у Зворнику, дијелили промотивни материјал о безбједности саобраћаја, а грађани су имали прилику да испробају и „пијане“ наочаре које симулирају колико је опасно управљати возилом под дејством алкохола.

    Циљ ових активности је повећање нивоа безбједности саобраћаја на подручју ове Управе кроз смањење броја возача који у саобраћају учествују под дејством алкохола.

    За протеклих 11 мјесеци на подручју Полицијске управе Зворник, полицијски службеници су искључили 970 учесника у саобраћају који су били под дејством алкохола. Полицијска управа ће и у наредном периоду наставити са предузимањем превентивних и репресивних мјера све са циљем побољшања безбједности саобраћаја.

    Овом приликом апелујемо на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајне прописе како би заштитили себе и друге учеснике у саобраћају.