ПРВА ПРОВЈЕРА ЗАВРШЕНА РЕМИЈЕМ

432

    Текст: Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

    На власеничком Градском стадиону, у склопу припрема за предстојеће  првенство, снаге су одмјерили регионалац Власеница и Милићи, нови друголигаш. Сусрет је завршен ремијем, 1:1. 

   Иако  је за обје екипе ово била прва утакмица након љетње паузе, а у оба тима  је дошло до промјена у играчком кадру, на терену је виђено доста лијепих потеза и занимљивих дуела.

   Власеница од самог почетка напада и врло брзо ствара добру прилику преко Миловановића, али голман Ђорђић одлично брани. Недуго затим гости узвраћају преко Ђурића, који, након одличног центаршута Јоловића, погађа стативу. Већ у сљедећем нападу Милићани долазе у вођство, када конфузију у одбрани Власеничана користи Ђурић и пребацује голмана Kовачевића за 0:1. Домаћи у првом полувремену стварају  још неколико полушанси преко Вуксића и Јањића, а гости преко Јоловића и Ђурића, али резултат остаје непромијењен.

   На почетку другог дијела  виђена је одлична прилика за изједначење, али и најбоља на овом сусрету.  Миловановић шутира по земљи, одлични Ђорђић брани, лопта се одбија до Н. Kовачевића, али је он  шаље поред гола. У 50. минуту, након добре акције на средини терена, Вуксић шаље лопту између два гостујућа штопера, Трнинић је одлично прихвата и поравнава резултат на 1:1. Пет минута касније, у казненом простору срушен је Дошић, а судија показује на бијелу тачку. Kапитен Kовачевић узима лопту  и шутира у голмана, што играчи гостију поздрављају аплаузом. До краја полувремена играло се на средини терена, без неких шанси, тако да је сусрет завршен без промјене резултата.

Власеница – Милићи 1:1 (0:1)

Градски стадион у Власеници

Стријелци: 0:1 Ђурић  у 15, 1:1 Трнинић у 50.

Власеница: Д. Kовачевић, Мијатовић, М. Kовачевић, Секулић, Јањић, Вуксић, Џинић, Петровић, Ерделић, Дошић, Миловановић. Још су играли: Н Kовачевић, Зекановић, Трнинић, Топаловић, Честић, Маринковић.

Тренер: Небојша Kовачевић

Милићи: Ђорђић, Јоловић, Ружичић, Н. Ћирковић, Јовић, Д. Ћирковић, Дошић, Илић, Радовановић, Скочо и Ђурић. Још су играли: Kандић, Петровић, Сушић, Бачић.

Тренер: Ранко Лаловић