РАДОВИ У УЛИЦИ НЕБОЈШЕ ЈОВИЋА ПРИВОДЕ СЕ КРАЈУ

790
Фото: Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

   Извор: Општинска управа општине Власеница

    Предузеће „Зворникпутеви“ приводи крају радове на асфалтирању 220 метара дугачке дионице улице Небојше Јовића у урбаном дијелу Власенице, коју заједнички финансирају општина Власеница и Развојни програм Уједињених нација /УНДП/ – ЛАГ Бирач.

    Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић обишао је радове и том приликом најавио је наставак активности на санацији улица у ужем градском подручју, и то: Јована Рашковића, Светих апостола Петра и Павла, Кик, које нису обнављане годинама, те су током времена знатно оштећене. Додао је да ће се у наредном периоду санирати оштећења и на другим прометним градским улицама.

    Краљевић је истакао да су у прошлој години ријешени вишегодишњи проблеми приступних путева и паркинга код зграда у којима су смјештене борачке и социјално угрожене категорије становништва.

   Поред асфалтирања, у улици Небојше Јовића извршена је замјена дотрајалих ивичњака и постављени су нови на мјестима гдје их није било. Такође, извршено је издизање сливника и канализационих отвора. Начелник општине најавио је наставак радова у улици Небојше Јовића, и то према пијаци.

   Ивеститори пројекта уложили су у овај подухват око 22.000 КМ.