РАСВИЈЕТЉЕНА ЧЕТИРИ КРИВИЧНА ДЈЕЛА ПРОТИВ ИМОВИНЕ У ВЛАСЕНИЦИ

1636

 

     Извор: Полицијска управа Зворник

    Полицијски службеници Полицијске станице Власеница, дана 05.10.2021. године  лишили су слободе лице Д.К. из Власенице, а 06.10.2021. године лице В.С. из Власенице, због основа сумње да су заједно са лицем Д.Д. из Власенице извршили два кривична дјела „Крађе“ и два кривична дјела „Тешке крађе“.

    Полицијској станици Власеница, пријављено је нн лице или више њих да су средином прошле године и од јуна до октобра ове године отуђили разне вриједне предмете, након чега су полицијски службеници ПС Власеница предузимањем оперативних мјера и истражних радњи дошли до сазнања да се у везу са наведеним кривичним дјелима могу довести лица Д.К., Д.Д. и В.С., сви из Власенице, и над истим извршили криминалистичку обраду.

    Полицијски службеници ПС Власеница, настављају даљи рад на утврђивању свих чињеница и околности како би утврдили да ли се наведена лица могу довести у везу и са другим кривичним дјелима на подручју ПС Власеница, а након чега ће бити поднешени извјештаји о почињеним кривичним дјелима Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево, Подручној канцеларији Власеница.