САОПШТЕЊЕ КОМУНАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ ВЛАСЕНИЦА

1486

    Комунална полиција општине Власеница обавјештава грађане да је у последње вријеме од стране несавјесних грађана учестала појава нелегалног одлагања грађевинског и другог отпада на јавним површинама које немају ту намјен                    

     Апелујемо на грађане који врше грађевинске радове да грађевински бетонски отпад (шут) и други отпад не одлажу на јавним површинама и површинама дуж саобраћајница.

    За одвоз наведеног отпада надлежно је комунално предузеће „Чистоћа“ а.д. Власеница, а исто можетe контактирати на бројеве телефона 056/733-460 и 066/231- 878.

    Апелујемо на грађане који имају информацију о особама које врше нелегално одлагање отпада, да о истим обавјесте комуналну полицију на број телефона 056/490-068 и 065/687-284, која ће према одговорним предузети законом предвиђене мјере из своје надлежности.

    Свака активност која је супротна Одлуци о комуналном реду на подручју општине Власеница, повлачи за собом издавање прекршајног налога на лицу мјеста.

    У циљу заштите јавних површина комунална полиција ће у наредном периоду вршити појачану контролу нелегалног одлагања отпада и према несавјесним грађанима предузимати мјере у складу са законом.