САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ- АКЦИЈА ТРАЖЕЊА НЕСТАЛОГ СУГРАЂАНИНА

2513

    Поводом нестанка нашег суграђанина Драгана Печенице /60/ који је последењи пут виђен у понедјељак, 11. марта, у близини породичне куће у насељу Сушица (Власеница) од када му се губи сваки траг, дана 15. марта 2019. године (петак) у просторијама Општинске управе општине Власеница одржан је састанак Форума за безбједност грађана општине Власеница на којем је донесен закључак да се дана 16. марта 2019. године (субота) организује масовна потрага за несталим лицем са почетком у 9:00 часова, која ће кренути испред СШЦ „Милорад Влачић“ Власеница.

    Од дана нестанка породица несталог и припадници Полицијске станице Власеница врше потрагу, али, нажалост, безуспјешно.

    Позивамо све грађане да се одазову акцији тражења несталог лица. Напомена: Неопходно је да учесници акције имају одговарајућу одјећу и обућу у односу на метео прилике и на терен.

   Организатор акције је Општина Власеница, а учествоваће представници МУП Републике Српске, Полицијске станице Власеница, Електродистрибуције Власеница, Шумског газдинства „Бирач“ Власеница, Основне школе „Вук Караџић“и СШЦ „Милорад Влачић“, Центра за социјални рад и Дома здравља Власеница.