САВРЕМЕНИ РАДАРСКИ УРЕЂАЈ ЕВИДЕНТИРАО 991 ПРЕКРШАЈ

1474

Извор: Полицијска управа Зворник

    Полицијска управа Зворник је у временском периоду од 18.07. до 31.07.2017. године користила савремени радарски уређај за мјерење прекорачења брзине, на подручју које се налази у оперативној надлежности ПУ Зворник.

    За вријеме коришћења наведеног уређаја на нашем подручју, евидентиран је 991 прекршај прекорачења брзине кретања. Возачима који су починили прекршај евидентиран савременим радарским системом, обавјештење о учињеном прекршају доставља се на пријављену адресу пребивалишта.

    С обзиром да слиједи период када су повољни временски услови који омогућавају развијање већих брзина, а како је неприлагођена и непрописна брзина један од главних узрока саобраћајних незгода, апелујемо на све возаче да поштују ограничење брзине кретања.

    Полицијска управа Зворник ће и у наредном периоду да настави са активностима када је у питању безбједност саобраћаја, с обзиром да је туристичка сезона у току па је самим тим и већа фреквентност саобраћаја. Полицијска управа Зворник апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајну културу и саобраћајне прописе.