ШЕКОВИЋИ НАДИГРАЛИ ВЛАСЕНИЦУ

1337

Текст: Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

    У оквиру припрема за предстојеће првенство, на Градском стадиону у Власеници, одиграна је пријатељска утакмица између истоимене екипе и ОФК Шековићи. Након 90 минута, гости су заслужено славили, побиједивши домаћу екипу 1:5.
Владимир Јањић, тренер Власенице, разочаран је игром својих изабраника.

   – За разлику од претходне двије утакмице које смо одиграли у суботу са прволигашким екипама Дрином и Напретком и гдје су нијансе одлучивале о томе ко ће бити бољи, данас смо потпуно подбацили и чак могу рећи да смо се и поштено обрукали. Шековићи су нас у потпуности надиграли, посебно у првом полувремену. Играли смо у неком измјењеном саставу, фалило нам је 5-6 играча који су из разних разлога изостали, али то не би требало да нам буде оправдање. Једноставно, заказали смо на терену, нисмо пружили свој максимум, што је резултирало овако високим поразом, – изричит је Јањић.

Тренер Шековљана, Дејан Ђукановић, сматра да је његова екипа мотивисано ушла у меч.

    – С обзиром да смо с припремама почели прије седам дана и да нам је ово прва утакмица, презадовољан сам оним што су момци показали на терену. Иако је увијек драж побиједити Власеницу, ово сматрам једним јачим тренингом, мада би било добро да сличан резултат постигнемо и у предстојећим утакмицама са овим ривалом. Дошли смо да се истрчимо, да послије паузе видимо какво је стање у екипи. Већ у суботу нас очекује друга припремна утакмица са Српским Соколом, у Челопеку, а у плану нам је да прије старта првенства одиграмо бар 5-6 оваквих сусрета, – казао је Ђукановић.

ФК Власеница – ОФК Шековићи 1:5 (0:4)
Главни судија: Славиша Мазић (Власеница)
Помоћници: Невена Марковић и Милана Марковић (Шековићи)
Стријелци: 0:1 Лазић у 15, 0:2 Поповић у 23, 0:3 Челић у 33, 0:4 Поповић у 45,  1:4 Томић у 60, 1:5 Челић у 90.

 ФК Власеница: Дракулић, Ковачевић, Мијатовић, Вукичевић, Божић, М.Петровић, Г.Петровић, Д.Петровић, Миловановић, Марковић, Томић, Честић.

ФК Шековићи: Митровић, Лазић, Бећаревић, Матић, Ашћерић, Сушић, Лукић, Филипић, Кораћ, И.Нинић, Поповић, Марковић, Зекић, С.Нинић, Челић, Стјепановић, Којић, Ковачевић, Шарчевић, Влачић.