СЕСТРЕ ДЕЛИЋ ИЗ ВАЛЕНСИЈЕ ПРАВО У ВЛАСЕНИЦУ

2486

Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

Анђела и Николина Делић, кошаркашке репрезентативке БиХ, су по повратку из Валенсије, са Европског првенства гдје су се са својим тимом уписале у спортску историју заузевши пето мјесто, стигле у свој родни град.

Сестре Делић су, иако уморне, са осмијехом примале честитке својих суграђана, који су их сусретали на путу од станице, поносних на све оно што су ове Власеничанке показале на Европском првенству, али и што никад не заборављају свој град. О њиховој љубави према граду подно Виселца  довољно говори и чињеница да им, пред одлучујућу утакмицу са Шведском, није било тешко да сниме видео и позову све баскеташе да учествују на стритбол турниру који ће 9. и 10. јула бити организован у Власеници. Власеничани знају да је Делићкама кошарка у крви, јер је и њихов отац Јован био истакнути спортски радник, а и старија сестра Свјетлана је играла за неколико клубова.

У родном граду Анђела и Николина ће провести десетак дана прије него што се прикључе својим клубовима и почну припреме за нову сезону.