СЛАВИША ПЕЈАНОВИЋ И ВЛАДАН КУРТУМА ИЗ ВЛАСЕНИЦЕ НАГРАЂЕНИ НА 10. САЈМУ ПОСЛОВНИХ ИДЕЈА

4804
Фото: UPSMedia

   Текст: Редакција/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

   Јуче је у Сребреници одржан 10-регионални Сајам пословних идеја, у организацији Удружења ”Пријатељи Сребренице”.

   На Сајму је своје идеје представило осам младих предузетника из пет општина регије Бирач.

   Комисија, коју су чинили представници општина и Удружења ”Пријатељи Сребренице”, одлучила је да награде за најперспективније пословне идеје добију: Славиша Пејановић (Власеница), који је презентовао идеју опремања фото и видео студија у Власеници, те Уна Зечић (Братунац), Борислав Божичић (Милићи), а награде за најкреативније пословне идеје: Владан Куртума (Власеница) и Лејла Суљић (Сребреница).

   “Ова награда за мене представља један велики подстрек за даљи рад. Искористио бих прилику да се захвалим Удружењу “Пријатељи Сребренице” на организовању сајма, на квалитетним предавањима која су претходила самом сајму, јер су имала велики значај за израду бизнис плана и квалитет моје пословне идеје, за коју вјерујем да ће бити одржива. Уколико у наредном периоду буду организовани слични сајмови, сигуран сам да ћу учествовати. Желим да пошаљем поруку младим људима да се активно укључе у овакве пројекте и да, као одговорни грађани нашег друштва, преузму битну улогу и одговорност за креирање позитивне атмосфере и бољег положаја младих и стварање повољног предузетничког амбијента за младе”, рекао је Славиша Пејановић из Власенице.

   Сајам пословних идеја је активност пројекта ”Млади предузетници за друштвене промјене”, који је подржан од стране Амбасаде Краљевине Холандије у БиХ, а у који је укључена и општина Власеница.