СУТРА САЈАМ ПОЉОПРИВРЕДЕ И ПРИВРЕДЕ У ВЛАСЕНИЦИ

775

  Општина Власеница ове године ће на Сајму угостити 70 излагача а четврти пут за редом посјетиоци ће имати прилику да уживају у квалитетним домаћим производима, најфинијим рукотворинама, симболима традиције и пољопривредним добрима излагача.

   Отварање Сајма почиње од 10 часова културно- забавним програмом а поред затворене изложбе у просторијама средњошколског Центра ”Милорад Влачић” организована је и вањска изложба ситне и крупне стоке.

  За излагаче из општине Власеница обезбијеђене су новчане награде а уз госте из цијеле Републике Српске своје производе ће изложити учесници из Србије и Федерације Босне и Херцеговине.

  Награђивани ће бити и посјетиоци и то учешћем у томболи а богата гастро понуда коју припремају чланице Кола српских сестара и Удружења жена Подриња обогатиће овогодишњу сајамску трпезу.

  Сајам је изложбено – продајног карактера a Организационом одбору овог значајног догађаја биће част да угости све посјетиоце и као прави домаћин представи потенцијале привреде, пољопривреде и туризма, како наше oпштине тако и цијеле регије.

  Општинска управа Власенице поред организације учествује и у финансијској подршци Сајму, заједно са Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске те Министарством спољне трговине и економских односа БиХ.