ВЕЛИКА МАТУРА, ДЕФИЛЕ ВЕЛИКИХ ЉУДИ

6665
Архива/Фото: Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

Текст: Тања Рикановић / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24                                         Фото: Бобан Станивук, Фото ”Бојан”

    Власеничке улице синоћ је красило отмјено шаренило: раскошне тоалете, модерне фризуре, савремени сакои а пажњу окупљених посматрача посебно је привукла комбинација цилиндра са ручно израђеним штапом.

   Средњошколски центар ”Милорад Влачић” испратио је још једну генерацију матураната. Директор центра, проф. Горан Ђурић, изразио је жељу да се број ученика у наредном периоду повећа јер је ове године матурирало свега 65-оро ђака. Поносан на успјехе матураната, за наш портал је додао:

 

    Великом броју грађана који су испратили матуранте придружио се и начелник општине, господин Мирослав Краљевић. Он је позвао ове успјешне младе али већ велике људе да се, наоружани знањем на универзитетима широм земље и региона, врате у Власеницу и наставе да је граде својим успјесима:

 

    Као предводник свечане матурске шетње, обратио нам се ученик генерације, балкански математички олимпијац Стефан Јурошевић. Он је истакао како је веома захвалан за искуства која је стекао у протекле четири године и открио нам гдје планира наставити своје школовање:

 

    Своје утиске нам је пренио још један гимназијалац, будући интелектуалац. Послушајте изјаву Николе Вукотића:

 

     Екипа инфо портала Власеница 24 честита великим матурантима чије ће успјехе и даље пратити. Све најбоље у будућем школовању! Живјели!