ВЛАСЕНИЦА ДОБИЛА НОВУ РАСВЈЕТУ (ВИДЕО)

398

  Свечано обиљежен завршетак пројекта  „Побољшање енергетске ефикасности јавне расвјете у урбаном подручју општине Власеница“

   Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић, у присуству медија, присуствовао је пуштању у рад нове јавне расвјете, чиме је свечано обиљежен завршетак пројекта Побољшање енергетске ефикасности јавне расвјете у урбаном подручју општине Власеница.

   У оквиру пројекта постављено је 637 ЛЕД свјетиљки  у насељеним мјестима урбаног подручја и на магистралним путевима, уз спроведену законску процедуру.

   Укупна вриједност пројекта износи 307.000 КМ са урачунатим порезом на додату вриједност, од чега износ од 86.750 КМ финансира Влада Швајцарске путем ИЛДП-а, а остатак се финансира из буџетских средстава Општине Власеница.

   Пројекат Побољшање енергетске ефикасности јавне расвјете у урбаном подручју општине Власеница реализује се у оквиру Пројекта интегрисаног локалног развоја (ИЛДП), који представља заједнички пројекат Владе Швајцарске и Развојног програма Уједињених народа (УНДП) у Босни и Херцеговини (БиХ).

Извођач на замјени ЛЕД расвјете је бањалучко предузеће „Сектор секјурити“.